Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Українські військові ліквідували на лівобережжі Херсонщини російського підполковника (відео)

Російський підполковник Руслан Атанов загинув на Херсонщині внаслідок ракетного удару ЗСУ.  Атанов знаходився всередині зенітного комплексу “Оса”, який знаходився поблизу Козачих Лагерів  в січні 2024 року, обстрілюючи українські позиції. У зенітний комплекс  “прилетіла” ракета з “HIMARS”, коли в ній наймовірніше знаходвся російський підполковник.

Тому окупанти цинічно називають смерть підполковника –  “нещасним випадком”.

У соцмережах з’явились кадри з ударом по російській ЗКР, всередині якої, ймовірно і  знаходився Атанов.

“Командир 2-го зенітного ракетного полку ВДВ РФ підполковник Атанов не зробив правильних висновків після загибелі полковника Оспанова, залишився в Козачих Таборах Херсонської області і продовжив ходити в “Осу”, ніби там помазали медом. Судячи з відео, демілітаризація Руслана Сергійовича стараннями HIMARS пройшла швидко та практично безболісно.”, – написано  у Telegram-каналі Бутусов Плюс.

Дивіться відео в телеграм-каналі. 

Зенітно-ракетний комплекс «Оса»дислокувався на південь від села  Козачі Лагері. Спрацювала аеророзвідка, були обчислені позиції місце розташування  російської техніки і ЗСУ завдали філігранного удару з допомогою – РСЗВ «HIMARS». Суто випадково підполковник Атанов перебував у цей момент всередині ЗРК «Оса», не зробивши  правильний висновок своїх попередників-офіцерів рф, які загинули на лівобережжі Херсонщини.

Читайте на сайті інформаційного видання “Україньский Південь”:

У полоні перебуває Микола Гарбар з Новокаїр Бериславського району: за що росіяни викрали місцевого жителя

Очільникові окупаційної адміністрації Верхнього Рогачика Євгену Бабичу суд призначив 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна

У Бериславському районі попрощалися із військовим із Милового, який загинув під Бахмутом

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН