Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці сплатили до бюджетів усіх рівнів  3,4 мільярда гривень ПДФО

За січень – грудень 2023 року платники податків Херсонщини перерахували до бюджетів  3,4 мільярда гривень податку на доходи фізичних осіб.

Із загальної суми сплаченого ПДФО до державного бюджету спрямовано 1136,1 млн гривень, місцеві бюджети Херсонщини отримали 2264 млн гривень цього податку.

Відповідно до Закону України від 08 листопада 2023 року № 3428-ІХ «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо забезпечення підтримки обороноздатності держави та розвитку оборонно-промислового комплексу України», починаючи з 01.10.2023, станом на 01.01.2024 Херсонщина забезпечила надходження до спеціального фонду державного бюджету ПДФО 422,1 млн гривень.

Повідомляємо, що кошти (ПДФО), які надходять до спеціального фонду держбюджету, спрямовуються на здійснення заходів із закупівлі спеціальної техніки та обладнання для потреб Збройних Сил України.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі дякує всім сумлінним платникам за підтримку економіки та сплату податків до бюджету, адже ці кошти допомагають забезпечувати оборону країни та соціальні виплати населенню.

 

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Снайпера В’ячеслава Ковальського, який встановив новий світовий рекорд на Херсонщині, нагородив голова СБУ

Які суми доходу дають право на безоплатну допомогу із зверненням до суду у 2024 році

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН