Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємці у Херсоні отримують рахунки за комунальні послуги з величезними боргами

 До херсонців звернувся підприємець Ігор Гарагуля, повідомивши, що підприємство отримало величезні  рахунки з боргом  за  комунальні послуги,  звернувши бізнес під час  окупації.
“А Ви знаєте що Вам малюють внагляк і електроенергію, і водопостачання, та постачання тепла. Так, монополісти “рулять” і в очікуванні “зняття сливок” з кожного з нас або нашими коштами (де б нам їх заробити?!?), або через арешт нашого рухомого, та нерухомого майна і по постанові суду, спираючись на Закони і постанови пролобійовані в 2017-2018 роках, до виконавчої служби, чи колекторів … І виїхали Ви з окупації, чи ні. За межами Херсонщини, чи за кордоном, ні кого не “колишить”. І борг за ЖКХ зростає і власники монополій просто радіють майбутньому гешефту. Чи Ви міркуєте, що в місті майже 10% людей залишилось жити і могополісти “забули” про Вас?!?Відсутність “живих” контролерів, які “ходять і перевіряють” лічильники в реальності?!? Звісно їх немає, а … платіжки-рахунки формують на вмання та спираючись “на середне довоєннє споживання” і не паряться що в оселях, офісах ТВ магазинах багато місяців ні кого немає. А ще пишуть в акті звірки про те, що нараховано на підставі фрази: ПРИ ПЕРЕВІРЦІ ВСТАНОВЛЕНО. Готуйте кошти, як приїдите до дому”, – написав підприємець. 
 Також Ігор Гарагуля виклав в соцмережі фото рахунків.
“Приклад –  це акт звірки від АТ “Херсонська ТЕЦ” за приміщення, яке ми орендували до війни. В період окупації не використовували. І зараз, маючи ключи від приміщення, ми бачимо там повню відсутність тепла і ледяні батареї та мережу і … борг. ТЕЦ просто «впарює» платіжки в десятках тисяч гривень, при цьому батареї холодні, бо реально не має тепла. А в офісі ТЕЦ відповідають, що це їх” не колише”, бо вони тепло постачають і куди воно доходить далі, то це проблеми ОСББ, та клієнтів. Херсон – це Україна, тому так відбувається по всій нашій країні”, – додав в дописі Ігор Гарагуля.
 Невтішний висновок зробив підприємець такий:
Платіть бабки. Прошу вибачення за неякісне фото акту звірки із ТЕЦ, але Ви дійсно бачите цифри 32тис.грн, 23тис.грн, 25тис.грн і інші, та суму загального “боргу” за рік війни більше,  ніж 110тис.грн за площу торговельного приміщення 117кв.м.
  З відновленням життя в Херсоні  городян чекають гучні скандали з виплатою  боргів за комунальні послуги.
Тим більше, з’явилося  повідомлення, що підпримства-монополісти почали вивішувати списки боржників на під’їздах.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН