Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кількість зареєстрованих підприємців на Херсонщині зростає

З початку 2023 року на Херсонщині зареєстровано 2549 нових суб’єків господарювання. Переважна більшість із них – 2399 або 94% отримали статус фізичної особи-підприємця, решта – 150 стали юридичними особами, – повідомляє пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Зазначений показник, дозволяє сподіватись на подальше покращення соціальної та економічної інфраструктури громади, адже збільшення активних суб’єктів господарювання зумовлюють появу нових робочих місць та збільшення податкових надходжень до бюджету, попри труднощі в ведені бізнесу під час війни.

Своєю чергою Державна податкова служба України продовжує курс на створення максимально безпечних умов для платників податків.

З переліком адміністративних послуг для представників бізнесу та громадян, які надаються у ЦОП Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, можна ознайомитися на субсайті відомства в розділі «Адміністративні послуги».

Читатйе на сайті інформцаійного видання “Український Південь”:

Пенсійний фонд України: уряд продовжив термін ідентифікації пенсіонерів

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН