Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Під час обстрілу Херсона загинула вчителька Наталя Невинська

Про це повідомив Артем Кияновський,  директор  Школи гуманітарної праці, де працювала багато років – Наталя Невинська
“Вчитель. Педагог. Друг. Невинська Наталя Валеріївна (1964-2023). 30 грудня 2023 року стало найстрашнiшим днем для Школи гуманiтарної працi. У серцях педагогiв та всiх робiтникiв закладу страшний бiль i розпач вiд жахливої звiстки: вiд попадання ворожої ракети в будинок загинула Невинська Наталія Валерiївна”, – написав Артем Кияновський.
Людина, яка понад чверть столiття не просто навчала та виховувала дiтей, а дарувала їм свою любов i чарiвну усмiшку, бо завжди була позитивна й оптимiстична. Вона тонко вiдчувала душу своїх вихованцiв, тому могла в кожнiй дитинi знайти приховану зернинку, щоб дати повiрити у свої сили i розкрити талант.
“Наталiя Валерiївна могла згуртувати дитячий колектив,який радiв не тiльки за свої досягнення, а й за успiхи своїх друзiв.За доброту, поряднiсть, чеснiсть, людянiсть та щирiсть дiти просто обожнювали, колеги любили, а батьки поважали її. Колектив ШГП не просто втратив учителя вищої квалiфiкацiйної категорii , учителя-методиста, вiн втратив свiтлу, добру i чуйну людину. Невинська Наталія Валерiївна пiшла з життя, але назавжди залишиться в серцях та пам’ятi своїх колег i учнiв. Вiчна пам’ять…Щирi спiвчуття рiдним та близьким…”, – додав у дописі директор  Школи гуманітарної праці.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН