Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У квартирах херсонців буде тепло: міжнародні партнери передали громаді теплогенеруюче обладнання

У Херсон прибув надзвичайно важливий вантаж.

Привезла його команда ГО «Ліга соціально  відповідальних жінок».

Що є одним з найважливіших компонентів виживання херсонців взимку?

Так, саме тепло. В умовах, коли критична інфраструктура є основною ціллю для російської армії, подача тепла в домівки херсонців – це складна робота в бойових умовах.

І гуманітарна допомога, особливо, якщо мова йде про необхідне обладнання, дає можливість тисячам херсонців жити в теплих квартирах у такий складний час.

Історія, як знайшли виробників обладнання, заслуговує на окремий матеріал, бо такі котли в Україні майже не виробляються. Але після довгих пошуків вдалось знайти підприємство, зробити замовлення і отримати цю важливу річ, яка зігріє квартири мешканців прифронтового міста

Керівник ГО «Ліга соціально відповідальних жінок Наталя Кравець говорить: «Нашій команді, незважаючи на всі труднощі, все-таки вдалося придбати та доставити надзвичайно важливий вантаж для нашого міста. Не вказуємо місце й час такого постачання, саме з безпекових причин, але фахівці знають наскільки важливим і цінним є цей теплогенеруючий агрегат, щоб відновити теплопостачання у домівках херсонців».

Про гуманітарний вантаж зробив допис у соціальних мережах голова Херсонської ВЦА Роман Мрочко: «Чергова допомога нашій громаді від благодійників! КП «Херсонтеплоенерго» отримало водогрійний котел КВ-11,63 МВт. Такий дорогий подарунок під Новий рік зробила ГО «Ліга соціально відповідальних жінок». Дякуємо усім, хто підтримує херсонців у протистоянні з ворогом!».

Громадська організація «Ліга соціально відповідальних жінок», у партнерстві з Угорською Екуменічною Службою Допомоги, за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України (UHF) реалізує проект «Підтримка непродовольчими товарами (SNFI) у зимових умовах та відновлення критичної інфраструктури централізованого теплопостачання в Херсонській, Запорізькій та Миколаївській областях».

В рамках цього проєкту у Херсон доставили водогрійний котел КВ-11,63 МВт.

І це значить, що у багатьох херсонців у домівках стане тепліше.

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН