Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Криму знищено великий десантний корабель «Новочеркаськ» російського флоту

Подія сталася близько 02 год. 30 хв. повідомляють у місцевих пабліках.

Тактична авіація Повітряних Сил атакувала крилатими ракетами великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ«Новочеркаськ» в районі Феодосії. 

Микола Олещук,  командувач Повітряних сил Збройних сил України  прокоментував у своєму телеграм-каналі наступне:

  • А флоту на росії стає все менше! Цього разу услід за флагманом ЧФ рф – крейсером «Москва», прямує великий десантний корабель «Новочеркаськ».  Дякую пілотам  Повітряних Сил та усім причетним за філігранну роботу! Одягайте штани і «по-домашнєму уєзжайтє» з нашого Криму, поки ще не пізно!Т

 

“Після атаки ЗСУ в окупованій Феодосії оточили торговий порт. Мешканців кількох будинків евакуюють Залишаються перекритими кілька центральних вулиць. Змінено рух міського транспорту, потяги Феодосія-Джанкой і Джанкой-Феодосія рушатимуть зі станції Айвазовська. Окупаційна влада просить містян утриматися від поїздок”, – повідомили в телеграм-каналі “Кримський розслідувач”.

Корабль “Новопечерськ” «Новочеркаськ» — великий десантний корабель проєкту 775 класу Ropucha, що перебував на озброєнні Чорноморського флоту ВМФ Росії. Призначений для висадки морського десанту на необладнане узбережжя та перекидання морем військ та вантажів. Здатний транспортувати різні види бронетехніки, включаючи танки.

Як зазначають ЗМІ, саме цей корабль доставляв у Крим  дрони-камікадзе.

Читатйе на сайт іінформцаійного видання “Український південь”:

Херсонці можуть безкоштовно відвідати у Миколаєві прем’єру мюзикла «Котигорошко проти вікінгів»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН