Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фонд громади Херсона “Захист” подав заявку на отримання премії відповідального партнерства

Про це офіційно повідомили на сайті Фонду громади міста Херсон “Захист”.

“Фонд громади міста Херсона «Захист» подав заявку на Премію відповідальності 2023- «Responsibility Award» , яка  заснована Фондом родини Богдана Гаврилишина у 2021 році, щоб відзначити організації громадянського суспільства, які базують свою щоденну діяльність на основі цінностей, закладених у  Декларації відповідальності людини Богдана Гаврилишина.
Ми  визначили свій Фонд як такий, що може бути представленим поруч з іншими громадськими організаціями України в номінації «Історія відповідального партнерства: громади», – зазначила адміністрація фонду.

Оприлюднили у фонді і результати роботи у 2023 році.

“На сьогодні більш як 43 мільйони гривень, які ми змогли не тільки акумулювати, але й вагомо допомогти херсонцям гуманітарною допомогою, а Херсону – відновляти зруйновану інфраструктуру – це все результат відповідального партнерства нашої організації з обласною військовою адміністрацєю області, а такожбізнесу – АТ «УКРГАЗБАНК», компанії «DIGIS», ТОВ «СКВОД Україна», Асоціації рітейлерів України, ТОВ «КРАЙТЕКС-СЕРВІС», ТОВ “АФІНА – ГРУП”, ТОВ «D-техніка», ресторану «Virgin Izakaya Bar» і багатьох інших,
громадських організацій – «Центр «Софія», ГО «Громада UA», ГО «Херсонська ліга соціальних працівників», БО «Об’єднання», Спілка журналістів «Альтернатива», ГО “ДОБРО ШТАБ ХЕРСОН”, Херсонський клуб волонтерів, ГО «Асоціація української миротворчої школи», Міжнародний благодійний фонд «Руки друзів», ІСАР «Єднання», БО «Національна мережа локальної філантропії» та багато інших.
діячів культури – народного артиста України, композитора і скрипаля  Олександра Гоноболіна і переможця Євробачення 2022 українського гурту «Kalush», музиканта і шоумена Потапа (Олексій Потапенко), телеведучих Катерини Осадчої та Марії Єфросиніної.
медійників – місцевих сайтів «Кавун», «Мост», «Український південь», «Херсонщина за день», «Телеканал Херсон Плюс», «Місто Сонця» і всеукраїнських сайтів «Українська правда», «Європейська правда», «Українська правда. Життя»,«TabloID» та багатьої інших”, – відзвітували у фонді.

Одним із двох основних партнерів Фонду громади Херсона  “Захист” була Херсонська обласна військова адміністрація:  закуплено  і передано аварійно-рятувальному загону – важку техніки (тягач Форд, трал і причіп до нього), трансформатои для відновлення водопостачання в херсонських проблемних районах, здійснено доставку паливних брикетів на зиму і інше.

Другим основним партнером став КБ «УКРГАЗБАНК», який відкрив у себе мобільний додаток для співробітників і клієнтів для перерахування донатів на рахунок Фонду громади “Захист”. Також правління банку прийняло рішення і додатково перерахувало один мільйон гривень. Загалом від  партнера  Фоннд отримав більше трьох мільйонів гривень на допомогу Херсону.

“Кожен з наших партнерів допомагав у різних сферах: отримував , фасував і видавав гуманітарну допомогу населенню, надавав значну фінансову підтримку, допомагав інформаційно”, – підсумували у Фонді громади Херсона “Захист”.

Читайте на сайті інформцаійного видання “Український південь”:

Херсонці можуть безкоштовно відвідати у Миколаєві прем’єру мюзикла «Котигорошко проти вікінгів»

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН