Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Мобільні бригади благодійного фонду «Support Kherson надають юридичну та психологічну допомогу жителям області

Мобільна бригада БФ «Support Kherson» у складі юристів та психологині продовжує надавати професійну допомогу мешканцям Херсонщини, – про це повідомили у фонді.
Минулого тижня відповідні консультації та підтримку отримали мешканці Кочубеївської, Нововоронцовської громад і Комишанського старостинського округу Херсонської громади.
Було надано юридичні консультації з питань: пенсійного забезпечення, оформлення субсидій, реєстрації права власності, оформлення свідоцтв про смерть на ТОТ, погашення заборгованості за кредитними відносинами, оформлення спадкових прав.
“Психологічні запити населення у більшості пов’язані з методами профілактики тривоги та стресу, самодопомоги при панічних атаках і порушеннях сну, сімейних відносин.
Також було проведено психологічні тренінги для працівників місцевого самоврядування на тему: «Профілактика емоційного вигорання в роботі з людьми в умовах війни»”, зазначили у фонді.
Нагадаємо, що зареєструватись на прийом до юриста або психолога можна за посиланнями
Юридична підтримка: https://forms.gle/ASP8kqy4tAnR5G2B7
Психологічна допомога: https://forms.gle/yWmXGrGo7T49b4DD7
Цю активність створено БФ «Support Kherson» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства».
 Читайте на сайті інформцаійного видання “Український південь:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН