Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліція документує наслідки обстрілів російською армією населених пунктів на Херсонщині

На правобережжі Херсонщини поліція фіксує наслідки російських атак.
Країна-агресорка завдала чергових ударів по мирних населених пунктах Херсонського та Бериславського районів.
По об’єктах житлової та критичної інфраструктури армія рф випустила понад 530 снарядів з артилерії, мінометів, танків та БпЛА, здійснила ракетний удар. Ворог бив по Херсону, Антонівці, Садовому, Станіславу, Олександрівці, Велетенському, Придніпровському та Миролюбівці. Найбільше ударів війська рф завдали по обласному центру, – зазначили в Поліції Херсонщини.
У Херсонському районі поліція зафіксувала пошкодження електромережі, газових труб, 17-ти приватних та 2-х багатоповерхових будинків, сільської амбулаторії, бізнес-центру та школи.
Вночі росіяни завдали ракетного удару по Миролюбівці. Під завалами будинку загинула 63-річна жінка. Потужними вибухами частково зруйновано місцеву амбулаторію, навчальний заклад, гараж та будинок.
У Станіславі щонайменше 12 громадян звернулись до поліції із заявами про пошкодження російськими обстрілами будинків.
У Херсоні через атаку дронами пошкоджено багатоквартирний будинок та електромережу.
Житлові квартали центральної частини міста перебували під вогнем з артилерії та реактивних систем залпового вогню. російські снаряди влучили по території парку та по території медичного закладу. Люди не постраждали. Під час нічної ворожої атаки пошкоджено будівлю бізнес-центру та багатоповерховий будинок.
Слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, експерти та вибухотехніки збирали речові докази та документували наслідки російських обстрілів.
За минулу добу поліція відреагувала на 251 заяву і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 15 кримінальних проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.
Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН