Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Майже пів тисячі українців вперше здали кров, скориставшись акцією «Гігапоміч»

12 грудня виповнюється пів року від початку акції «Гігапоміч», яку спільно проводять  мобільний оператор lifecell та платформа ДонорUA. Завдяки цій ініціативі 490 абонентів lifecell вперше зареєструвались на ДонорUA, долучились до донорського резерву та  здали кров . За це кожен донор чи донорка отримали 10ГБ мобільного інтернету в якості подяки від оператора.

Акція «Гігапоміч» розпочалась напередодні Всесвітнього дня донора і мала тривати до кінця цього року. Але lifecell та ДонорUA продовжують ініціативу ще на пів року — до 12 червня 2024 року.

«Акція «Гігапоміч» — можливість подякувати донорам за їхню свідому позицію та внесок у порятунок життів. Окрім того, завдяки співпраці з lifecell ми звертаємо увагу людей на тему донорства: майже пів тисячі абонентів, можливо, взагалі вперше замислилися про те, що теж можуть долучитися до донорського руху. Об’єму крові, яку вони здали в ході акції, може вистачити, аби врятувати понад 1000 життів. Дякуємо партнерам і всім донорам! Рухаємося далі», — коментує Ірина Славінська, співзасновниця ДонорUA та Президентка ГО «Всеукраїнська асоціація донорів України».

«Бути донором – почесно та благородно. Ми вдячні кожному нашому абонентові, який ділиться кров’ю з тими, хто цього потребує. За пів року 490 донорів, які взяли участь в акції, разом здали понад 200 л крові. І ми віримо, що ця кров допоможе врятувати багато життів. Акція «Гігапоміч» для lifecell – це можливість хоча б невеликої подяки оператора за вагомий внесок кожного донора крові та її елементів. Цю думку ми втілили у слогані акції «Ви рятуєте – ми дякуємо», яку разом з ДонорUA продовжуємо ще на шість місяців», – зазначила Марія Зеленько, експерт зі зв’язків з громадськістю Відділу корпоративних комунікацій lifecell.

Щоб узяти участь в акції, донору слід здати кров або її компоненти та отримати відповідну довідку. Зареєструвавшись або авторизувавшись на ДонорUA, потрібно зафіксувати свою донацію в особистому кабінеті та завантажити фото або скан-копію довідки. Після підтвердження донації, яке відбувається у межах 5 робочих днів, у розділі «Бонус від lifecell» в особистому кабінеті з’явиться кнопка «Отримати 10 ГБ».

Більш детальна інструкція — також у кабінеті донора.

За умовами акції «Гігапоміч», отримати бонуси можна за будь-яку донацію, і якщо цільну кров здають раз на 2-3 місяці, то плазму або тромбоцити можна здавати раз на 2 тижні. Реєструйтеся на ДонорUA, здавайте кров системно та користуйтеся спеціальними можливостями для донорів.

Ви рятуєте — ми дякуємо!

 

Довідково:

lifecell — український телекомунікаційний оператор, що надає послуги мобільного зв’язку та передачі даних на базі швидкісного інтернету. Компанія розвиває інноваційну екосистему телекомунікаційної галузі, реалізовуючи проєкти, спрямовані на розвиток «розумного міста», «розумного регіону», покращення безпеки громадян і розгортання мережі IoT (інтернету речей).

ДонорUA — єдина професійна система рекрутингу та навігації донорів крові. Підтримує роботу 22 центрів крові, співпрацює з МОЗ, УЦТК, ВООЗ, Міжнародним комітетом Червоного Хреста та Global Blood Fund. На сьогодні база ДонорUA налічує понад 145 000 донорів. Більше 7000 пацієнтів адресно отримали допомогу завдяки платформі, а на пошук донора для конкретного пацієнта витрачається не більше 20 хвилин.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН