Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейські фіксують наслідки російських обстрілів Херсонщини

3 загиблих та 6 поранених: поліція фіксує наслідки російських обстрілів Херсонщини.
російські війська продовжують вбивати та калічити мирне населення правобережжя Херсонської області, знищувати його соціальну інфраструктуру. Минулої доби армія країни-терористки вкотре застосувала комбіновані обстріли житлових кварталів, що призвело до жертв та руйнувань, – повідомляє поліція Херсонщини.
По Тягинці та Львовому війська рф здійснили пуски керованих бомб.
Під артилерійським вогнем противника перебувало Велетенське. На подвір’ї власного будинку смертельні поранення отримала 44-річна жінка.
У Бериславі окупанти скинули боєприпас із дрона на 2 автомобілі поліції.
Внаслідок вибуху автівки отримали пошкодження кузова та коліс, працівники не постраждали.
Вранці військові рф вкрили артилерійським вогнем центральну частину Херсона. На вулиці ворожі снаряди вбили 34-річну жінку та 48-річного чоловіка. Також мінно-вибухову травму й уламкові поранення отримав 59-річний чоловік. Пошкоджено службовий автомобіль поліції, багатоповерхові та приватні будинки.
Під танковим обстрілом противника опинилася лікарня, ворожі снаряди значно пошкодили будівлю. Отримали поранення 64-річний та 69-річний лікарі, 57-річна акушер, 67-річний працівник медзакладу, а також 72-річний чоловік. Поблизу місця влучання російських снарядів пошкоджено приватний будинок і автомобіль.
На місцях ворожих атак працювали слідчо-оперативні групи поліції, рятувальники та медики, які збирали речові докази, документували та ліквідовували наслідки обстрілів, надавали допомогу постраждалим.
За минулу добу поліція відреагувала на 351 заяву і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 33 кримінальні провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» ККУ.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український південь”:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН