Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні переселенець зареєстрував автівку з номерним знаком «Каланчак»

Відтепер в Херсоні є свій Каланчак. Такий індивідуальний номер зареєстровано в Херсонському сервісному центрі МВС. Власник авто пан Сергій до війни мешкав в однойменному місті Херсонської області, але рік тому вимушений був переїхати. Зі своїх 37 років 17 працює на залізниці. Наразі мешкає в Херсоні та лагодить залізних велетнів у місцевому локомотивному депо. Під його наглядом понад 40 локомотивів, тож роботи вистачає.

“Я з Каланчацької громади. Наразі всі знайомі та родичі роз’їхались по світу. Не завжди збереглися номери телефонів та інші контакти. На авто постійно їжджу і хочу таким чином підтримати тих, хто залишився в окупації на лівому березі та знайти своїх втрачених друзів. Нехай всі знають, що я вірю в перемогу та прагну скоріше повернутись до рідного Українського Каланчака і звичайно пам’ятаю про рідне місто», повідомив пан Сергій

 

З його слів місяць тому дізнався про можливість замовлення індивідуального номерного знака через електронний кабінет водія. Сам знак, після оформлення заявки, був виготовлений та надісланий на обране ним відділення херсонської нової пошти за 3 тижні. Що ж до процедури реєстрації в сервісному центрі МВС Херсона то вона тривала не більше 30 хвилин.

“Сплата квитанції на місці, привітність та щирість адміністраторів, своєчасний виклик талона — те що мені найбільше сподобалось під час отримання послуги”, такий відгук залишив власник “Каланчака” про роботу сервісного центру МВС.

 

 

“Ви  також можете онлайн, безпосередньо в електронному кабінеті водія, переглянути наявність вільних номерних знаків, замовити їх чи продовжити термін зберігання; призначити належного користувача; обміняти посвідчення водія та замовити його доставку, перевірити своє свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу чи посвідчення водія і побачити всі відкриті категорії. Це не повний перелік корисних сервісів, що значно економить час та можуть вберегти вас та ваших близьких. Будьте в безпеці разом з сервісними центрами МВС”, –  нагадав всім потенційним та майбутнім клієнтам заступник начальника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Одеській Миколаївській та Херсонській областях Вадим Шмельков.

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН