Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На засіданні гуманітарної комісії облради обговорювалися важливі питання для Херсонщини, – Соболевський

Відбулося  чергове засідання  постійної комісії з питань розвитку людського капіталу, міжнаціональних відносин, науки, культури, фізичної культури і спорту, освіти і свободи слова та інтелектуальної власності Херсонської обласної ради за участі представників Херсонської ОДА.
Юрій  Соболевський, перший заступник голови-керівник виконавчого апарату Херсонської облради, очільник обласної організації партії «Слуга Народу»,  закцентував  на основному.
“Мав можливість приєднатися до онлайн-обговорення та особисто подякувати своїм колегам депутатам – членам комісії за роботу. Незважаючи на невдоволення окремих людей, Херсонська обласна рада працює і продовжує свою діяльність, спрямовану на розвиток Херсонщини навіть у такий складний для нашої області період”, – прокоментував Юрій  Соболевський.
Рішення. які приймалися важливі для жителів лівобережної Херсонщини.
“Ми всі віримо, що прийде час, коли лівобережжя, як і правобережжя, стануть вільними!Депутати підтримали ряд важливих питань, спрямованих на задоволення потреб держави в умовах правового режиму воєнного стану. Детальніше про ці рішення наразі не можна говорити, але всі вони для нашої перемоги. Також було підтримано осучаснення символіки Херсонської області – герба, прапора та гімна. Вони не змінювалися більш ніж 20 років, в той час як соціально-економічне становище регіону модифікувалося, особливо під час військової агресії російської федерації”, – додав Юрій Соболевський
Попрацювали   обранці   і зі зверненням від депутатів Київської обласної ради.
“Колеги зі столиці просять підтримати їхній лист до Міністра освіти і науки України щодо недоцільності виокремлення фахових коледжів зі структури закладів вищої освіти та передачі їх до комунальної власності.Ми однозначно підтримуємо колег у важливості цього питання, але враховуючи, що більша частина області перебуває у тимчасовій окупації, обласна рада наразі не володіє інформацією щодо стану матеріально-технічної бази коледжів.
Тому вирішено детальніше відпрацювати це питання з профільним управлінням Херсонської обласної державної адміністрації”, –  зазначив очільник обласної організації партії «Слуга Народу» Юрій Соболевський.
Партнерський матеріал.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН