Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Судова справа щодо банкрутства Херсонської обласної енергопостачальної компанії може зайняти тривалий час

Про це повідомили на сайті компанії .
“ТОВ «ХОЕК» продовжує свою ліцензійну діяльність з постачання електричної енергії населенню та підприємствам Херсонщини! Інформуємо наших споживачів та всіх учасників ринку, що розпочата у вересні цього року справа про банкрутство ТОВ «ХОЕК» розглядається в судовому порядку що може зайняти тривалий період”, – повідомила пресслужба компанії ТОВ «ХОЕК».
Компанія продовжує, закуповувати електроенергію для потреб населення, бюджетних та промислових підприємств Херсонської області.
“Ми продовжуємо обслуговувати споживачів на дільницях (Високопільська, Нововоронцовська, Великоолександрівська) та в Херсоні, розносити рахунки, приймати платежі за використану електроенергію та здійснювати розрахунки за поточними зобов’язаннями з іншими учасниками ринку електроенергії згідно укладених договорів”, – додали в дописі.
Також в компанії звернулися до споживачів з розумінням поставитися до ситуації, що склалася та продовжувати оплачувати рахунки.
Возможно, это изображение 1 человек и текст «:00 херсонська хрнмня обласна хоек енергопостачальна компания OP вати для вас!»
Читати на сайті інформаційного видання “український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН