Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині залишаються 235 дітей у населених пунктах, де оголошена обов’язкова евакуація

На деокупованій Херсонщині, у 14 з 23 населених пунктів, де оголошено обов’язкову евакуацію в примусовий спосіб, уже не проживають сімʼї з дітьми, в інших залишаються 235 дітей.


Як передає Укрінформ, про це повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін під час відеобрифінгу, який оприлюднила у Фейсбуці Херсонська ОВА.

«Продовжуємо рятувати дітей з особливо небезпечних населених пунктів Херсонщини. Мова йде про 23 громади, звідки оголошено обов’язкову евакуацію в примусовий спосіб», – сказав Прокудін.

За його словами, завдяки спільній роботі з волонтерами, правоохоронцями та місцевою владою, звідти вдалося евакуювати до більш безпечних місць 564 неповнолітніх з їхніми родинами.


Прокудін повідомив, що у 14 населених пунктах уже не проживають сімʼї з дітьми. В інших залишаються 235 дітей. Начальник ОВА запевнив, що влада працює, аби вивезти і їх.

Він нагадав, що люди, які мають бажання евакуюватися до більш безпечного регіону, можуть звертатися до контактного центру за номером: 0800 101 102 – їм допоможуть евакуюватися, а також облаштуватися на новому місці.

Як повідомляв Укрінформ, на деокупованій Херсонщині визначили 23 населені пун​кти для обов’язкової евакуації у примусовий спосіб родин із дітьми.


Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН