Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як працюють ювенальні поліцейські У Херсоні

Поліцейські передали гуманітарну допомогу багатодітним родинам з передмістя Херсона, яке нещадно обстрілює російська армія. 
Ювенальні поліцейські спільно з працівниками сектору забезпечення діяльності місць тимчасового тримання осіб ГУНП відвідали багатодітні родини у передмісті Херсона – смт Зеленівка, яке щодня потерпає від обстрілів російською армією. Діти з батьками пережили 9 місяців жахливої окупації, а нині ворог нищить селище з усього можливого виду озброєння. Родини, які з різних причин не виїжджають у більш безпечні місця, потребують допомоги та підтримки.
Від різних благодійних організацій поліцейські передали батькам продуктові набори, а дітки отримали канцелярські приладдя для навчання та солодощі. Ювенали поспілкували з батьками та дітьми, дізналися, як організоване у них онлайн-навчання, чи всі діти задіяні в освітньому процесу і чи не потрібна допомога. Щоб трохи підбадьорити малечу, яка вимушена навчатися під звуки російської канонади, поліцейські подарували кожному прапорці та браслети у національних кольорах як символ віри, любові та гордості за свою державу.
 Поліція Херсонської області.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН