Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївські аудитори проконтролювали використання коштів і майна на 11 млрд гривень

 Фахівці Управління Південного офісу Держаудитслужби в Миколаївській області здійснили 324 контрольні заходи, охопивши контролем фінансових і матеріальних ресурсів на суму 11,0 млрд грн. Зокрема, обревізували фінансово-господарську діяльність 17 підконтрольних об’єктів, провели державних фінансових аудитів – 4, перевірок закупівель – 17, моніторингів закупівель – 286.
Вжитими заходами, завдяки зусиллям аудиторів, забезпечено відшкодування порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на загальну суму 44,5 млн гривень.
При проведенні моніторингів встановлені порушення у сфері закупівель на загальну суму 760 млн грн. За результатами проведених моніторингів замовники відмінили торги по 25 процедурам на суму 28 млн грн та розірвали 44 договори на загальну суму 87,3 млн грн.
Правоохоронним органам передано матеріали 23 контрольних заходів, розпочато 8 досудових розслідувань, 17 матеріалів долучено до кримінальних проваджень. Вручено 3 письмові повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за результатами участі у перевірках правоохоронних органів. За вчинені фінансові порушення 21 посадову особу притягнуто до матеріальної і дисциплінарної відповідальності.
Керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій за результатами проведених заходів державного фінансового контролю прийняли 26 управлінських рішень, прийняли до врахування 58 пропозицій, наданих за результатами державних фінансових аудитів.
Возможно, это изображение карта и текст
Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Жителі Херсонщини можуть оформити податкову знижку за навчання, – ДПС 
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН