Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонському державному університеті відбулася Міжнародна конференція щодо стратегії відновлення економіки

Про це повідомив Олександр Співаковський, ректор ХДУ.
Організатором Міжнародної науково-практичної конференції «Стратегічні пріоритети розвитку економіки, менеджменту, сфери обслуговування та права в умовах інтеграційних процесів» є факультет бізнесу та права Херсонського державного університету”. Захід є  щорічним.
Цього року конференція об’єднала понад 70 учасників.
“Шукаємо ексклюзивні українські рішення, як відроджувати нашу країну після війни! Якщо підемо лінійним шляхом і думатимемо про те, як відбудувати, застосовуючи технології інших країн, то шанси швидко та з доданою вартістю для країни вийти з ситуації, коли станом на зараз ми відкотилися в економічному плані вже на 16 років – невеликі. Потрібно шукати альтернативні шляхи і ці шляхи мають базуватися на тому, що є цифрова економіка, цифрові технології, цифрові майданчики, цифрове право, штучний інтелект. Що в нас є людський капітал, який ми всі разом формуємо”, – прокоментував Олександр Співаковський.
 З доповідями виступили науковці Херсонського державного університету, а також колеги з Києва, Кам`янець-Подільського та Польщі.
“Дякуємо заступнику голови Херсонської обласної державної адміністрації Володимиру Клюцевському, який донедавна працював доцентом на кафедрі економіки, менеджменту та адміністрування факультету бізнесу та права ХДУ, за участь.
Побажав науковцям за два дні роботи конференції напрацювати алгоритми та інструментарій відновлення України”, – додапв ректор ХДУ.
 Читайте на сайті інформаційного видання “Україснький Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН