Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одесит з позивним “Фаре” розповів про військову службу на Херсонщині

«Про початок війни дізнався з новин. Відразу зібрали сімейну нараду та міркували, чим можемо допомагати Збройним Силам України, тож почали з волонтерства, але вже за тиждень я вирішив прийти до територіального центру комплектування та повідомив, що служив водієм тож хочу долучитись до війська. У відповідь почув, що водії потрібні, тож оформили мене швидко», розповідає, про свій шлях до нашої бригади Віктор на позивний «Фаре», – розповідь бійця з Херсонщини від пресслужби 124 окремої бригади Тероборони ЗСУ.
За час несення служби Віктор побував на Донецькому, Харківському та Херсонському напрямках тож назбирав багато історій, як сумних так і позитивних:
«Найбільше запам’яталися діти, що підбігали до нас на деокупованих територіях та хотіли пригостити цукерками, але у відповідь ми привезли їм декілька пакунків солодкого, дехто навіть плакав від радості. Звісно були й миті суму, адже я раніше багато їздив Україною, тож бачив населені пункти «до» та «після» російського миру, це дуже жахливо. Кожен громадянин країни агресора має нести відповідальність за всі злочини, за підтримку та мовчання».
Після перемоги «Фаре» хоче повернутися в рідну Одесу та виховувати маленьких онуків:
«Звісно хочеться перемоги, аби всі наші залишилися цілими та неушкодженими, повернулися додому та разом будували сильну здорову націю, яка завжди буде пам’ятати злочини географічного сусіда».
Возможно, это изображение 1 человек
 Читайте на сайті інформаційного видання “Український Південь”:
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН