Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Громади Херсонщини  отримали більше 2 млрд гривень податків

 За 9 місяців цього року до місцевих бюджетів Херсонської області громадяни та суб’єкти господарювання сплатили 2128,5 млн гривень податків, зборів та платежів.

Як і раніше, лідером серед надходжень до місцевих бюджетів є податок на доходи фізичних осіб. Місцеві скарбниці отримали 1846,4 млн гривень зазначеного податку.

Суб’єкти господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування сплатили майже 189 млн гривень єдиного податку. Також у трійці лідерів з наповнення місцевих бюджетів – податок на землю, якого надійшло 47 млн гривень.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі висловлює подяку всім платникам податків, які сумлінно виконують конституційний обов’язок щодо наповнення бюджету.

Нагадуємо, що ДПС України розродбено та введено в дію застосунок для смартфонів – «Моя податкова». За допомогою цього сервісу громадяни мають можливість швидко отримати необхідні послуги від податкової служби, а також сплатити податки з використанням платіжних систем.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН