Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Юрій Соболевський: АТ «Херсонгаз» не виставляє рахунки на оплату розподілу газу там, де послуга через пошкодження газопроводів або будівель неможлива до її відновлення.

ПОЛІТИЧНА РЕКЛАМА

Споживачам природнього газу, майно яких пошкоджено чи знищено в результаті обстрілів чи підтоплення, рахунки за розподіл природнього газу не виставляються.

 

Про це повідомив очільник Херсонської обласної організації партії «Слуга Народу» Юрій Соболевський після спільної робочої зустрічі із головою правління АТ «Херсонгаз» Альбертом Зангієвим.

 

Він зазначив, що АТ «Херсонгаз» не виставляє рахунки на оплату розподілу газу, там де послуга через пошкодження газопроводів або будівель не можлива до її відновлення.

 

«Херсонгаз може не мати інформації про фактичне проживання споживача за адресою або про стан його будинку чи квартири. Тому, переконливе прохання до всіх мешканців звільненої частини Херсонщини – щомісяця, до 5 числа, передавати показання газового лічильника (навіть якщо вони одні й ті самі). Також бажано надавати фото лічильника. Це позбавить споживача від небажаного рахунку за не спожитий газ», – повідомляє Юрій Соболевський.

 

В разі, якщо виявлені пошкодження, про це необхідно повідомити в аварійну службу за телефоном «104» і передати фото-, відеофіксацію пошкоджень на «вайбер» за номерами: 050 494 92 24 та 050 396 75 10. З моменту передачі «інформації» до Херсонгазу – не нараховується «розподіл» до відновлення будівель або газопроводу.

 

«Працівники АТ «Херсонгазу» виконують дуже велику роботу. Це також херсонці і важливо памʼятати, що побудинкові обходи реалізувати зараз неможливо. Тому, прохання до всіх споживачів газу – вчасно повідомляти про свої потреби чи проблеми, аби отримати належну відповідь і рішення», – наголосив Юрій Соболевський.

 

Він додав, що на зустрічі вдалося також обговорити старт опалювального сезону та необхідність створення резервних потужностей ремонтних бригад для швидкої ліквідації наслідків ураження ворогом обʼєктів критичної інфраструктури.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН