Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Великоолександрівській громаді партнери із Закарпаття надають гуманітарну допомогу

 Представники Буштинської громади  із Закарпаття місцевим жителям у Великоолександрівській громаді  влітку допомагали відновлювати пошкоджені  будинки після окупації російськими  військовими.
Нині допомагають  деокупованій громаді і з гуманітарною допомогою, серед якої –  і генератори для критичної інфраструктури.
Адміністрація  Буштинської громади повертається до Великої Олександрівки, але цього разу з місією гуманітарної допомоги. Наші надійні друзі з Німеччини, Даніель Пуфке, разом з Lions International, надають неоціненну підтримку у найважливіший момент. Особисто Даніель також вирушає до селища, демонструючи надзвичайну людяність та співчуття”, – повідомило керівництво громади.
.Жителям Великоолександрівської громади нададуть – продукти харчування, засоби гігієни, миючі засоби та електрогенератор на 100 кВт, який забезпечить безперебійну роботу критичної інфраструктури під час зимового періоду. Адже бойові дії в регіоніпродовжуються.
Важливо зазначити, що до допомоги долучився також благодійний фонд “Колохати”, який передав також зимовий теплий одяг.
“Із гордістю хочу сказати, що ми маємо надійне плече, на яке можемо покластися.
Даніель Пуфке — невід’ємна частина нашого спільного успіху, а Велика Олександрівка завжди може розраховувати на підтримку нашою громадою. Разом ми зможемо змінювати наше майбутнє на краще!”, – прокоментував Руслан Янчій,  голова Буштинської громади.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН