Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині 9 підприємців отримали мікрогрант за урядовою програмою “єРобота”

За програмою “Власна справа”, яка діє в рамках урядового проєкту “єРобота”  херсонці можуть отримати  мікрогрант для   розвитку чи відкритят власної справи.
“Станом на 18 жовтня 2023 року позитивне рішення отримали 9 заявників Херсонської області, які  планують створити 19 робочих місць за програмою “Власна справа”. Це говорить про те, що не зважаючи ні на що, наші громадяни продовжують жити і працювати на благо держави! Всі охочі стати підприємцями та підприємці з досвідом приєднуйтеся! Деталі про отримання мікрогранту в інфографіці…⤵️“, – повідомили в Херсонському обласному центрі зайнятості. 
Возможно, это изображение 4 человека и текст «херсонський обласний центр зайнятост 5 KPOKIB для успишног початку або розвитку власноі справи складть бизнес план подайте подайтеонлайн онлайн заявку 2 3 дёя захистть свй бзнес план отримайте ршення вдкрийте рахунок ощадбанк отримайте кошти та впевнено реализовуйте мрию життя! заявника: непрозор або CyMHIBHI очкуван бизнес-план виправлений бизнес-план необхидновидправити протягом календарнихд дня отримання отримувач мае укласти робочих днів ршення; вдкрити рахунок дня отримання позитивного мсця строком працевлаштування робоч до 250 000 rpH постанова створит отримання (протя мсяц дати мсяцв римання борр фахвцям служби додержанням умов договору нтролюза Telegram +38(093) 7025,»
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН