Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новокаховській міській раді розповіли про розподіл бюджетних коштів

У період з 18 по 23 жовтня 2021 року до загального фонду бюджету Новокаховської міської територіальної громади надійшло податків і зборів у сумі 7700,1 тис. грн.
За вказаний період з бюджету Новокаховської міської територіальної громади згідно заявок головних розпорядників коштів профінансовано видатки загального фонду в сумі 4 204,5 тис. грн., з них:

– державне управління – 63,7 тис. грн;

– освіта – 2 300,4 тис. грн;

– охорона здоров’я – 132,6 тис. грн;

– культура і мистецтво – 60,3 тис. грн.;

– фізична культура і спорт – 19,0 тис. грн;

– благоустрій міста та старостинських округів – 619,0 тис. грн;

– ремонт внутрішньо квартальних проїздів – 492,6 тис. грн;

– регулювання цін на послуги місцевого автотранспорту – 300,0 тис. грн;

– фінансова підтримка підприємств комунальної власності – 70,1 тис.грн;

– утримання та розвиток транспортної інфраструктури – 1,2 тис.грн.
В галузі соціального захисту населення за вказаний період було проведено фінансування у сумі 67,9 тис. грн, із них спрямовано на: фінансову підтримку особам, яким присвоєно почесне звання «Праведник миру» – 2,1 тис.грн; надання щомісячної фінансової підтримки сім`ям загиблих учасників АТО – 40,0 тис.грн;
виплату винагороди «За заслуги перед містом» – 21,0 тис.грн; надання щомісячної фінансової підтримки сім`ї загиблого воїна в Афганістані – 2,1 тис.грн; виплату персональної надбавки до пенсії «Почесний громадянин міста» – 1,3 тис.грн та фінансову підтримку громадській організації «Новокаховська міська організація ветеранів війни та праці» у сумі 1,4 тис.грн.

З бюджету розвитку (спеціального фонду) бюджету міської територіальної громади профінансовано видатки в сумі 565,4 тис. грн, в тому числі на:

– будівництво Центру Олімпійських видів спорту «Н2О Нова Каховка» –
460,1 тис. грн;

– капітальний ремонт будівлі для розміщення фільтрів води в районі кінотеатру “Юність” – 43,6 тис. грн;

– капітальний ремонт частини приміщень будинку культури та благоустрій території з метою створення Центру надання культурних послуг в смт Козацьке (коригування робочого проекту) – 24,6 тис. грн;

– капітальний ремонт ділянки теплової мережі з заміною діаметра від ТК С21а-1 по пр. Перемоги до будівлі державного професійно-технічного навчального закладу «Новокаховське вище професійне училище» (технагляд, експертиза) – 4,2 тис. грн;

– придбання технічного оснащення для учбових закладів Відділу освіти Новокаховської міської ради за програмою співфінансування заходів, що реалізуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти `Нова українська школа – 32,9 тис. грн.

Сайт міської ради

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН