Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За рік у Новокаховській громаді легалізували працю 182 працівників

Під головуванням заступника міського голови Володимира Арнаута, відбулося чергове засідання робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення, на якому було підбито підсумки проведеної роботи за минулий рік.

У 2021 році робочою групою було проведено 65 рейдів: проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з 943 суб’єктами господарювання; виявлено 193 неоформлених найманих працівників; кількість найманих осіб, праця яких була легалізована – 182.
За інформацією Новокаховської ДПІ ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі сума додаткових надходжень до бюджету в результаті виявлення неоформленої найманої праці становить 1325,0 тис. грн. Проведено обстеження 26 суб’єктів господарювання в аграрному секторі. За результатами проведених обстежень виявлено 81 неоформлених найманих працівників.
До Головного управління Держпраці у Херсонській області протягом року УПСЗН направило інформацію стосовно 82 суб’єктів господарювання, у яких робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення було виявлено факти нелегального працевлаштування.
Мета робочої групи – привернути увагу населення до проблем нелегальної зайнятості, надати інформацію про ризики неоформлених трудових відносин та роз’яснення громадянам діючих норм трудового законодавства.

Сайт міської ради

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН