Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Біля пункту незламності та з фотографіями: відзначили День села у Посад-Покровському

Щорічно восени в ці дні жителі Посад-Покровського Чорнобаївської громади на Херсонщині відзначають День села.
У цьому населеному пункті більшість приватних садиб зруйновано, дахи стоять під синьою плівкою, чекаючи відновлення, чимало жителів на фронті воює  за незалежність України. Попри  все День села відбувся біля Пункту незламності та згадками.
“Сьогодні наше рідне село Посад-Покровське святкує День свого народження….Святкує не так, як завжди…Немає футбольного турніру,не лунає біля будинку культури музика…
Та ти живеш, моє село .Виглядаєш зраненими вікнами своїх дітей з далеких доріг.
Село живе,поки у ньому народжуються діти,поки на вулиця лунає веселий дитячий сміх! А він є! І ми сьогодні теж святкували твій День! Трохи по іншому, але святкували. Біля пункту Незламності розклали фотографії про історію нашого села, його жителів”, – написала місцева жителька Олена Таточенко.
Люди підходили, впізнавали своїх близьких та родичів.
“Багато наших жителів уже відійшли у засвіти. Так було приємно, коли наші односельці почали привозити з дому старі фотографії, які вціліли від ворожого вогню. Дякуємо вам, Григорій Каваценко та Віктор Васильєв. З святом вас,дорогі наші односельці! Ми були , ми є ,ми будемо!!!!”, – написала Олена Таточенко.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН