Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителям Херсонщини, які втратили врожай внаслідок підриву Каховської ГЕС, подовжили терміни виплати компенсацій

 

Постановою КМУ від 12.09.2023 № 980 продовжено термін подання заяв на отримання грошової допомоги за втрачений врожай до 31.10.2023року. Щоб отримати одноразову грошову допомогу розміром 3 318 грн за 1 сотку, на якій втрачено врожай овочів, необхідно до 31 жовтня 2023 року звернутися до відповідної комісії, утвореної при місцевих військових адміністраціях, та подати заяву встановленого зразка.
“Звертаємо увагу, що компенсація нараховується за площу втраченого врожаю, а не за всю земельну ділянку, яка перебуває у власності фізичної особи. При цьому допомога нараховуватиметься на площу не більше 30 соток. Заяву можна подати як у паперовій, так і в електронній формі, надіславши їх на електронну адресу місцевої військової адміністрації за місцезнаходженням підтопленої земельної ділянки”, – повідомили в Херсонській МВА.
Електронна адреса, на яку слід направляти заяви у разі їх подання в електронному вигляді: dmazrhmr2@gmail.com (Херсонська міська військова адміністрація).
Паперові заяви приймаються за наступними адресами: – м. Херсон, вул. Гончарна, 4 (за діагностичним центром, підвальне приміщення); – Корабельна районна в м. Херсоні рада (м. Херсон, вул. Суворова, 29); – Дніпровська районна в м. Херсоні рада (м. Херсон, вул. Перекопська, 166); – Суворівська районна в м. Херсоні рада (м. Херсон, вул. Маяковського, 8); – Старостинські округи за місцем розташування ділянки.

До заяви додавати копії документів: – державний акт на право приватної власності на землю або державний акт на право власності на земельну ділянку; – витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно; – паспорт власника; – реєстраційний номер облікової картки платника податків; – реквізити рахунку у вигляді UA; – технічний паспорт на будівлі (споруди).

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН