Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні російські військові обстріляли церкву під час богослужіння

 Російські вйіськові не вперше обстрілюють церкву у Кіндійці. Цього разу вони знов обтрали час. коли там знаходилися прихожани.
“На фото беззахисні люди в храмі під час недільного богослужіння після влучання кацапського снаряду по території Різдва-Богородичного храму Православної Церкви України в Херсоні.Біснуваті духовні чада Кирила Гундяєва вчергове з тимчасово окупованого лівого берега жорстоко обстріляли Херсон. Прямо під час відправи недільної Божественної літургії прицільно влучили по території православного храму, в якому на молитву зібралися мирні люди”, – про це повідомив Нікодим,  єпископ Херсонський і Таврійський, керуючий Херсонською єпархією православної церкви України.
 Прихожани храму теж прокоментували ворожий обстріл Кіндійки.
“Нелюди відчувають свою близьку неминучу смерть! Тому це останні судорожні конвульсії по прихожанам! Нас не зламати! Перемога за нами!”, – написала Галина Лугова.
“Неділя, Бог завжди чекав людей, що вони прийдуть і помоляться.  Але в нелюдів немає нічого святого. Вони б’ють по Церквах, людях, будинках і по беззахисних тваринах, які раділи всім, хто приходив до них”, – написала Тетяня Ахтеменко.
Є і поранені.
“Постраждали три літніх жінки. Вогонь прийшовся по території поблизу церкви”, – повідомим Олександр Прокудін.
 Відео наслідків обстрілу в телеграм-каналі  “Українського півдня”.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН