Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через російську агресію минулої доби 1 людина загинула, 6 – поранено, 2 з них – діти (оновлена інформація)

За минулу добу противник здійснив 71 обстріл, випустивши 392 снаряди з мінометів, артилерії, “Градів”, танків, ПТРК, авіації та БПЛА, – зазначили в Херсонській ОВА.
По місту Херсон ворог випустив 20 снарядів.
російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; територію заводу та тракторної бригади у Херсонському районі; магазин, будівлі навчального та медичного закладів, об’єкт критичної інфраструктури у Бериславському районі.
“Через російську агресію 1 людина загинула, ще 6 – дістали поранення, 2 з них – діти.
Сьогодні близько 05:00 ворог обстріляв середмістя Херсона. На місці влучання виникла пожежа, яку оперативно ліквідували вогнеборці. Інформація про руйнування встановлюється”, – повідоми Олександр Прокудін.
Також Олександр Прокудін додав в своєму телеграм-каналі:
– Чергова тяжка ніч та ранок для Херсонщини. Ворог вкриває вогнем мирні населені пункти регіону.  У Херсон ворожим вогнем пошкоджено житлові будинки, магазини, цех підприємства, дитсадок, гімназію, газопровід, бізнес-центр, гуманітарний штаб, церкву та станцію швидкої допомоги. Внаслідок нічних ударів по місту постраждала родина. До лікарні доставили двох сестричок, 12 та 13 років. У старшої – поранення живота середнього ступеня тяжкості, у молодшої – гостра реакція на стрес. Їхній 39-річній матері меддопомогу надали на місці.  Зранку окупанти обстріляли Золоту Балку. Там поранення отримала 59-річна місцева жителька. Її шпиталізували до медзакладу
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН