Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Росіяни бʼють виключно по житлових будинках, ринках та обʼєктах цивільної інфраструктури Херсонщини, – Соболевський

російські військові вже декілька днів атакують Херсонщину  керованими авіабомбами,  знищуючи приватну інфраструктру, вбиваючи мирне населення.
“Російські пропагандистські канали активно розповсюджують інформацію, що ті удари, в тому числі КАБами, які вони нанесли за останні кілька діб — це відпрацювання по виключно військовим цілям. Вони нібито знищили військову техніку, яка здатна перетинати Дніпро і зірвали десанту операцію.
Як завжди — повна нісенітниця.
В мережі багато фото та відео, які підтверджують, що їх версія — це брехня”, – прокоментував Юрій Соболевський, перший заступник голови Херсонської обласної ради.
Росіяни бʼють виключно по житлових будинках, ринках та обʼєктах цивільної інфраструктури.
“Саме їх вони вважають «військовими цілями». За останні кілька діб ми бачимо збільшення кількості ударів при застосуванні важкої зброї. Тому прошу всіх, хто мешкає в прибережних населених пунктах, менше перебувати на відкритому просторі. Окремо звертають до батьків, які мешкають з дітьми. Прошу проявити відповідальність та прийняти рішення про тимчасову евакуацію заради життя та здоров’я ваших дітей”, – зазначив Юрій Соболевський. 
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН