Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бізнесмени Херсонщини у серпні зареєстрували 192 реєстратори розрахункових операцій

У серпні суб’єкти господарювання Херсонщини, які провадять діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, зареєстрували в контролюючих органах 192 реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО). Із зазначеної кількості 47 апаратних РРО та 145 програмних рішень (далі – ПРРО).

Тобто 75% поставлених на облік РРО є саме програмним забезпеченням.

В останні місяці спостерігається позитивна динаміка щодо кількості зареєстрованих РРО. Зокрема, якщо у липні бізнесмени поставили на облік в податковій службі 188 РРО, то за першу декаду вересня – 353 РРО.

Тож констатуємо значне збільшення кількості зареєстрованих касових гаджетів, які забезпечують фіксування готівкових розрахунків.

Вибір суб’єктів господарювання на користь ПРРО пояснюється його зручністю, функціональністю та безоплатністю у використанні. Програмне забезпечення від ДПС України можна завантажити на будь-який наявний ґаджет (смартфон, планшет чи ноутбук), а фахівці ЦОП за потреби допоможуть його зареєструвати.

Наразі на ринку представлено широкий асортимент касових апаратів, як класичних так і програмних, тож торгівці мають можливість вибрати реєстратор в залежності від власних потреб та можливостей.

 

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН