Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Освітяни Херсонщини провели організаційне засідання щодо облаштування укриттів та роботи взимку

Вперше, після захоплення підступним сусідом Херсонщини, відбулася довгоочікувана зустріч керівників органів управління територіальних громад області, до якої долучилися начальники територіальних військових адміністрацій, яким небайдужа доля освіти, що відіграє ключову роль у формуванні національно свідомого майбутнього покоління, яке повернеться у найкращий і найкрасивіший мальовничий край, у найрідніші заклади і домівки.
Захід відбувся за головування начальниці управління освіти і науки обласної державної адміністрації Тетяни Миколаївни Юшко та радника начальника обласної військової адміністрації з питань освіти Глушка Вадима Олександровича.
Опрацьовано питання використання освітніх субвенцій у поточному році та формування їх обсягу на наступний рік, організації навчального процесу в 2023/2024 навчальному році, облаштування укриттів та підготовки приміщень закладів освіти області до роботи в осінньо-зимовий період, атестації педагогічних працівників у 2023/2024 навчальному році.
Вадим Олександрович окреслив перспективи формування і розвитку ефективної мережі закладів освіти, пріоритети та реалії галузі в умовах війни і у період відбудови. Надалі, проведення виїзних нарад на деокупованих територіях стане традиційним.
Віримо у Перемогу і ЗСУ! Все буде Україна!
 Управління освіти і науки Херсонської ОВА.
 Читатйе на сайті інформаційного видання “Український Південь”:

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН