Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХНТУ долучився до реалізації соціальної програми служби зайнятості “Ваучер на навчання”

 ХНТУ долучився до реалізації інноваційної соціальної програми “Ваучер на навчання”, яку забезпечено Херсонським обласним центром зайнятості і регіональними центрами Державної служби зайнятості.
Держава на сьогодні має дієві інструменти щодо соціального забезпечення громадян. Проте важливо, щоб ця інформація доходила до людей і сприймалась ними як можливість за умов воєнного часу зберегти себе як дієву особистість і допомогти державі подолати зовнішню агресію. ХНТУ є потужним постачальником якісних освітніх послуг з більше ніж 80-и акредитованих освітніх програм і спеціальностей що вкрай необхідні державі у протистоянні військовій агресії та відновленні промисловості у майбутньому.
Потужну роботу Херсонського обласного центру зайнятості (https://khe.dcz.gov.ua/) з популяризації та забезпеченні соціальної програми “Ваучер на навчання” жителі міста можуть побачити не тільки на сайті Державної служби зайнятості (https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery), а і на білбордах Херсону, що закликають населення “тримати економічний фронт разом”.
І тут важлива координація зусиль всіх зацікавлених сторін для успішної реалізації такої потрібної зараз соціальної програми.
На сьогодні триває додатковий набір на навчання до університету за кошти фізичних та юридичних осіб, і отримання ваучерів від Державної служби зайнятості є не останнім чинником у можливості отримати омріяну професію.
Прикладом цього є залучення кафедрою Автоматизації, робототехніки і мехатроніки на навчання в магістратурі працівника Херсонського Водоканалу Пригорницького В’ячеслава Миколайовича.
Видано ваучери Херсонською філією Херсонського обласного центру зайнятості з метою отримання другої вищої освіти, підвищення кваліфікації за спеціальністю 174- Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка звичайним людям, що працюють в Херсоні працівнику освіти Дмитрієву Дмитру Олексійовичу та директору заводу по випуску харчової продукції Кривенко Сергію Вікторовичу.
В результаті замовлення ваучеру (https://voucher.dcz.gov.ua/) всі, хто звертався до Державної служби зайнятості, відзначають швидкість та зручність у отриманні ваучеру на навчання, професіоналізм консультативної підтримки, високу ефективність та комфортність у спілкуванні з фахівцями Херсонського обласного центру зайнятості і інших регіональних центрів Державної служби зайнятості.
Отримувачі ваучеру на навчання вдячні всім працівникам Державної служби зайнятості хто надає доступ і забезпечує цю соціальну програму для населення та впевнені, що ХНТУ зі свого боку виконає освітні послуги та власні зобов’язання по підготовці фахівців на належному рівні на користь нашої держави.
На фото отримувачі ваучерів на навчання вікової категорії 45+ за соціальною программою за спеціальністю 174-Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка.
На світлині фахівець Херсонської філії Херсонського обласного центру зайнятості Ткаченко А.С. оформлює ваучер на навчання в магістратурі за спеціальністю 174-Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка Пригорницькому В.М.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН