Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська обласна служба зайнятості проводить інформаційну кампанію для внутрішньо переміщених осіб

Херсонська обласна служба зайнятості долучилася до проведення інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен», яка триватиме впродовж вересня-жовтня 2023 року.

Мета інформкампанії: допомогти внутрішньо переміщеним особам у пошуку роботи через офіційні канали комунікації; забезпечити їхню успішну інтеграцію у громади; інформувати роботодавців щодо важливості надання робочих місць для працевлаштування ВПО; інформувати переселенців про реалізацію активних програм сприяння зайнятості населення.

Ініціатором проведення кампанії виступило Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій України за підтримки Державного центру зайнятості та обласних військових адміністрацій.

Служба зайнятості задля сприяння працевлаштуванню і самореалізації внутрішньо переміщених осіб пропонує: індивідуальне планування працевлаштування; пошук підходящої роботи і сприяння у працевлаштуванні, зокрема шляхом організації суспільно корисних, громадських й інших робіт тимчасового характеру; професійну підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації; ваучер на навчання для підвищення професійного рівня; мікрогрант у розмірі до 250 тисяч гривень на створення або розвиток власної справи.

Довідкова інформація для ВПО – на порталі Державної служби зайнятості.

 

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН