Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Тривають роботи з прибирання територій

Тривають роботи з прибирання територій та благоустрою міста, а також з вивозу сміття.
Працівники КП «Парки Херсона» 05 вересня займалися садово-парковими та іншими видами робіт. Проводили прибирання вулиць, зелених та пішохідних зон, укриттів. Збирали стихійне сміття, гілля та скошену траву, чистили урни, вивозили будівельне сміття після обстрілів.
Також здійснювалися заходи із покосу зелених зон та садово-паркові роботи на вул. Куліша (1 600 кв.м). Проведено роботи зі згрібання та вивезення скошеної трави.
Було приведено територію до належного санітарного стану на наступних вулицях: Мозолевського 66, Весела, Корабельна площа, Овражна, І.Богуна 76, Олександрівська, Вазова 3, Стрітенська 98, Куліша 1а, Потьомкінська 17, на розі вулиць О. Гончара/Торгова, Рішельєвська/П.Орлика, Стрітенська/Смольна, Стрітенська/Фрітаун. Окрім цього тривають роботи з вивезення звалищ, утворених внаслідок підтоплення.
Для виконання вказаних робіт було задіяно 16 одиниць техніки та 124 працівники комунальних служб. Додатково для виконання робіт було долучено техніку міського дорожнього управління.
Нагадуємо, що для оперативного налагодження процесу надання якісних послуг з вивезення ТПВ необхідне обов’язкове укладання договорів між ОСББ або власниками/користувачами житлових будинків приватної забудови та підприємствами-надавачами послуг!

Працюємо далі!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН