Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонським дітям передали гуманітарну допомогу правоохоронці Чернівецької області

На Херсонщині поліцейські адресно розвезли благодійну допомогу постраждалим через війну родинам з дітками, яку передали правоохоронці Чернівецької області.
Велика поліцейська родина продовжує підтримувати жителів правобережної Херсонщини, які постраждали від російських обстрілів та підриву Каховської ГЕС, які втратили житло та майно, а нині намагаються відновити нормальне життя.
Цього разу постраждалим сім’ям з дітками допомогли працівники Управління головної інспекції ГУНП в Чернівецькій області, які напередодні нового навчального року зібрали та передали на Херсонщину вантаж благодійної допомоги, що складався зі шкільного приладдя та одягу. Тож працівники інспекції поліції Херсонщини спільно з ювенальними поліцейськими з гуманітарною місією відвідали найбільш постраждалі населені пункти та адресно доставили людям такі необхідні речі.
“Дітки з Посад-Покровського, Благодатного та маленькі пацієнти дитячої лікарні отримали набори шкільної канцелярії, теплі курточки, костюми та взуття. Діти щиро зраділи подарункам, одразу ж приміряли обновки та розпакували канцелярське приладдя.
Така дружня допомога є своєчасною і дуже потрібною. Разом ми – сила!”, – зазначили в поліції Херсонської області.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН