Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці отримали 3309 послуг від податківців

За останніх 4 місяці фахівці Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надали 3309 адміністративних послуг.

Зокрема, податківці видали громадянам 2851 довідку про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків і внесли 6 відміток про право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

З Державного реєстру фізичних осіб – платників податків 59 українців отримали відомості про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Також працівники податкового відомства зареєстрували 258 реєстраторів розрахункових операцій, 109 книг обліку розрахункових операцій і 19  розрахункових книжок.

Окрім зазначеного, 7 суб’єктів господарської діяльності отримали витяги з Реєстру платників єдиного податку.

Варто нагадати, що фахівці ЦОП надають не лише адміністративні послуги, а й консультаційну підтримку з питань оподаткування. Зокрема, за квітень – липень безпосередньо до ЦОП та на «гарячу» телефонну лінію звернулися більше чотирьох тисяч платників податків.

 

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН