Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Політична сила «Слуга Народу» обовʼязково відреагує на прояви зради та колаборації, — Юрій Соболевський

Очільник Херсонської обласної організації партії «Слуга Народу» Юрій Соболевський прокоментував питання співпраці депутатів партії «Слуга Народу» з окупантами. 

«Станом на зараз, наскільки мені відомо, «Слуга Народу» єдина політсила на Херсонщині, яка взяла на себе відповідальність і реагує на прояви зради процесом відкликання мандату. 

Людині в душу не заглянути, тому наперед дізнатись, здатна вона на зраду чи героїзм — важко. Моя особиста думка — для зрадників є два шляхи: тюрма або могила», — говорить Юрій Соболевський. 

Він зазначив, що кожен з депутатів має відзвітувати перед виборцями за свою діяльність від початку повномасштабного вторгнення — де він був, що робив і що робить зараз.  Оцінку діям депутатів мають дати люди. 

Також він подякував представникам медіа-спільноти за допомогу у виявленні порушень дій депутатів і їх незаконної діяльності.

«Дякую всім представникам медіа, які допомагають виявляти колаборантів та зрадників. Сподіваюсь, що правоохоронні органи зможуть швидко провести процесуальні дії і вручити підозри. Це значно спростить процес застосування імперативного мандату», — зазначає Юрій Соболевський.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН