Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Прикордонник з Херсонщини одружився на колезі: вони познайомились на Запорізькому напрямку

Прикордонник Максим з Херсонщини, прикордонниця Марина з Хмельниччини. Їх поєднала Запорізька земля, куди обоє прибули для виконання службових обов’язків.

З моменту першого знайомства палко закохались одне в одного та ніжно оберігали свої почуття від усіх. Молоді, щасливі, вони купались в океані почуттів, аж раптом увірвалась непрохана війна… Прикордонник разом з побратимами вибули на важливий рубіж, аби стримати ворога, Марина вибула до іншого підрозділу, за сотні кілометрів від коханого.

«Без її мрійливого погляду, щирої і такої рідної усмішки, свого життя я вже не уявляв, – зізнається Максим, – та і гаяти часу більше не хотів, бо війна навчила нас цінувати кожну хвилину, кожен день. Жити потрібно тут і зараз, не дивлячись ні на що!»

Прикордонник освідчився коханій і отримавши заповітне «так» подарував їй обручку. Нещодавно закохані серця поєднались навіки – наразі вони чоловік та дружина і мріють лише про Перемогу та провести свій медовий місяць на березі Азовського моря, в рідному місті Максима.

Джерело: Південне регіональне управління Держприкордонслужби

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН