Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сонячні електростанції та сонячні панелі передали благодійники для критичної інфраструктури Херсона

Херсон оговтується після  окупації та затоплення мікрорайонів після підриву Каховської ГЕС.
 Допомагають городянам  меценати та благодійники.  Завдяки партнерам   Херсон отримав сонячні електростанцїі та сонячні панелі. Про це розповіла Галина Лугова, депутатка Херсонської міської ради. 

“Дорогі херсонці, хочу прозвітувати Вам, що практично, за останній місяць наша територіальна громада отримала допомогу у вигляді сонячних електростанцій Sun Kit та сонячних панелей Sun Tarp за підтримки наших друзів із США та Канади, а саме від Mriya ReportViktoria Америка Joe Paul Shmotolokha Leda Hewka Lada БФ “Захист” Лариса Польська БФ “Мамай” Lesyk Cherezos який також є офіційним представником американської енергетичної кампанії New Use Energy в Україні на суму понад 1 млн. грн., а точніше 1090656,2 грн!”, – написала Галина Лугова. 

Допомога надійшла безпосередньо до нашого КП Херсонміськводоканал європейська система Sun Kit на 7,2 кВт із портативними сонячними панелями.
Міські лікарні ім. Тропіних та Карабелеша отримали інвертори на 2.4 кВт (скляні панелі та решту станцій від іншого донора було надано раніше, про це буде ще додаткова інформація).
Поліція охорони міста об’єктів критичної інфраструктури отримали також європейську електростанцію Sun Kit із портативними сонячними панелями Sun Tarp та безперебійний блок живлення 2 шт з додатковими батареями 2 кВт. Це надасть змогу поліції охорони безперебійно обслуговувати та підтримувати систему зв’язку з патрульними постами та об’єктами критичної інфраструктури.
“Попереду ще велий перелік об’єктів, які маємо підсилити сонячними електростанціями та сонячними панелями, це наша станція переливання крові, укриття в лікарнях, лікарня Лучанського має отримати три сонячні електростанції, ЦНАП, пункти незламності, безпосередньо це Нафтогавань, Острів, там вже працює інвертор в медичному закладі і сімейний лікар веде прийом громадян і укриття з освітленням, люди можуть зарядити також гаджети та зігріти чаю, а також ще заплановано одну електростанцію в Антонівці ще в одному пункті незламності.Мала знову розмову з представником Mriya Report пані Viktoria, наші друзі знову згуртувалися і всім світом донатять кошти для незламних херсонців, щоб ми змогли утримати ситуацію цієї зими! Тільки разом до перемоги! Дякуємо, друзі, що Ви в нас є!”, – поділилася планами Галина Лугова, депутатка Херсонської міської ради.
 .

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН