Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Росіяни атакували один із медзакладів Херсона – Поліція

Війська рф продовжують масовано обстрілювати правобережжя Херсонщини, намагаючись знищити кючові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів із використанням реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, танків та БпЛА.

Під атакою російської армії з лівого берега Дніпра опинилися населені пункти Бериславського та Херсонського районів. Ворожими снарядами пошкоджено будинки та автомобілі у Понятівці, Садовому, Степанівці, Комишанах та Антонівці. У Томиній Балці пошкоджено житлові будинки, лінію електропередач та поранено свійських тварин.

російські війська хаотично обстрілювали Херсон, під ударом ворога перебували центр, Дніпровський та Корабельний райони. У місті зафіксовано пошкодження багатоквартирних та приватних будинків, магазинів, офісів, медичного закладу та будинку дитячої творчості. На щастя, обійшлося без людських жертв. На місцях «прильотів» працювали рятувальники та поліцейські, які збирали речові докази, ліквідували та документували наслідки ворожих атак з боку окупаційних військ рф.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН