Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кавуни з Херсонщини передали фонду Сергія Притули на знак подяки за підтримку (відео)

На  правобережжі Херсонщини врожай кавунів.   Жителі області передають їм тим, хто допомагав під час окупації. Так  Нововоронцовська громада подякувала Сергію Притулі за підтримку, передала кавуни від місцевого фермера.
“Це перші вільні кавуни. З Нововоронцовки, херсонські. Перший врожай після деокупації. Нам їх на фонд у Київ передав  Андрій Селецький,  голова Нововоронцовської військової адміністрації.Пам’ятаєте легендарний пам’ятник кавуну, з яким всі фотографуються? Так ось це – Нововоронцовка. Ці кавуни від херсонського фермера Віталія Сергійчука з Любимівки Нововоронцовської громади, він весь час був на своїй рідній землі навіть під час окупації. росіяни вкрали і спалили всю його техніку. Тому саджати і збирати кавуни довелося вручну. Він спеціально виростив цей врожай, щоб подякувати всім, хто допоміг Нововоронцовській громаді. І зараз на знак подяки передав і нам трохи кавунів. Наш Фонд одразу після деокупації завозив Нововоронцовці смартфони і старлінки, щоб відновити зв’язок в громаді, дизельні генератори, обігрівачі на зиму, мотопомпи, а також медицину місцевій лікарні”, – написав Сергій Притула у себе на сторінці у ФБ.
 Нововоронцовська громада була деокупована у листопаді 2022 року. Багато рйнувань, багато розграбовано. Громаі треба підтримка.
.
“Окремо хочу сказати, наскільки сильно я захоплююсь херсонцями, які вистояли та витримали. Дуже хочеться, щоб вся Херсонщина нарешті змогла жити мирно і дружно без русні та без постійних обстрілів. А для цього шлях один — підтримувати Сили Оборони всім необхідним, щоб вони гнали окупантів аж до самого Севастополя, а потім і по дну Чорного моря. Для цього працюємо щодня, і ваші донати дають можливість цю допомогу надавати!”, – додав у дописі Сергій Притула.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН