Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Розпочато справу за ознаками змови під час проведення закупівлі робіт з капітального ремонту дороги на Миколаївщині

Південне міжобласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України   9 серпня 2023 року розпочало справу щодо ПП «Будівельна фірма Миколаївавтодор» та ТОВ «Березівкаагрошляхбуд», в діях яких виявлено ознаки можливого порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, що стосуються спотворення результатів торгів.

На виконання доручення Антимонопольного комітету України Відділенням проведено дослідження матеріалів відкритих торгів на закупівлю капітального ремонту дорожнього покриття в с. Благодатне Благодатненської сільської ради Миколаївської області у 2021 році. Закупівля проводилася державним підприємством «Агенція місцевих доріг Миколаївської області».

За результатами дослідження обставин закупівлі Відділенням було виявлено ознаки, що можуть свідчити про узгоджену поведінку зазначених учасників.

З огляду на зібрані факти адміністративною колегією Південного міжобласного територіального відділення АМКУ розпочато розгляд справи.

Фото  в публікації ілюстраційне.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН