Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Делегація ПРООН відвідала Миколаївщину

У вівторок, 1 серпня, заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Микола Марінов разом з керівником Миколаївського офісу UST Дмитром Тарасенком та виконуючою обов’язків начальника відділу з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Миколаївської ОВА Анастасією Курбаковою провели робочу зустріч з делегацією Програми розвитку ООН на чолі зі спеціалістом з адміністративної децентралізації Анатолієм Молошним, спеціалістами з управління охороною здоров’я Христиною Чайкою та Дмитром Кущем, а також спеціалістом з місцевого врядування та адміністративних послуг Владиславом Силою.

 

 

Обговорили низку важливих питань стосовно розвитку системи надання адміністративних послуг (ЦНАП) та медичної сфери в межах фінансової підтримки уряду Данії. Микола Марінов зазначив, що рівень обладнання медичної системи Миколаївщини та рівень обслуговування громадян, як і в усіх інших, потерпілих від воєнних дій агресора регіонах, потребує особливої фінансової та матеріальної підтримки.

 

Зі своєї сторони представники ПРООН засвідчили свою зацікавленість та готовність до співпраці з Миколаївською областю, наголосивши на тому, що обсяги надання цієї допомоги будуть розподілені по всіх громадах в залежності від їх потреб. Зокрема, назараз організація планує передачу мобільних медичних автомобілей до певних громад області та встановлення мобільних ЦНАПів, про які буде повідомлено згодом.

 

 

Дмитро Тарасенко детально ознайомив гостей зі специфікою проблем кожного сегменту області задля точнішого визначення першочергових напрямків спільних дій.

 

Наприкінці зустрічі Микола Марінов висловив вдячність за приділену увагу саме медичній сфері області, як однієї із базових задля забезпечення належного рівня безпеки життя та здоров‘я громадян.

Миколаївська ОДА/Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН