Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Окупаційна влада намагається вплинути на свідомість дітей на Херсонщині

Окупаційна російська влада прикладає дуже багато зусиль для промивки мозку та пропаганді на тимчасово захоплених територіях. Велика увага приділяється такій категорії як діти й підлітки. Про це пише заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський:

-В Генічеську вони провели конкурс дитячої творчості з відповідною до пропаганди назві «Мы вместе!». Просто фраза «мы вместе» вже погано працює, тож обов’язково треба додати знак оклику.
По аналізу малюнків, видно, що перевага надається тим, де зображена російська символіка і меседж, що «Херсонщина – це росія»
Мало того, що це бридко само по собі: використовувати дітей в цій дохлій пропаганді.
Так це ще й несе реальну загрозу людям. Проявляється вона в тому, що значна частина нашого населення буде потребувати психологічної підтримки, щоб подолати наслідки довгого впливу пропаганди.
Втім, це не єдина спроба окупантів вплинути на дітей. Продовжується історія із «оздоровчими таборами» десь в Адигеї чи деінде. Днями ще 185 дітей з Херсонщини відправили «відпочивати». Такий відпочинок — це викрадення. росіяни продовжують підтверджувати факт, що це нація викрадачів дітей.

P.S. Розумію, під яким тиском живуть і наскільки залякані погрозами репресій наші люди. Дуже прошу, по можливості, захищайте дітей від впливу пропаганди. Не давайте згоду на участь у цих шоу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН