Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщину надходить гуманітарна допомога від благодійних організацій, – ОВА

Надання гуманітарної допомоги жителям Херсонщини триває, незважаючи на складну ситуацію.

Учора місцеві мешканці звільнених територій отримали значну кількість гуманітарної допомоги від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів.

 

Загалом, було розподілено 216 продуктових наборів, 8 500 банок консервованої їжі, 15 028 літрів питної води та 8 635 буханок хліба. Крім того, людям передали 42 листи OSB для ремонту житла, 109 гігієнічних наборів, 3 брезентові покриття, 4 мішки цементу, 400 кілограмів піску, 10 аркушів шиферу та 5 будівельних наборів. Така різноманітність допомоги дозволяє врахувати основні потреби людей. – повідомили в Херсонській ОВА.

Важливо зазначити, що благодійники не забувають і про медичні установи.

Херсонський обласний онкологічний диспансер отримав від благодійників нову автівку швидкої допомоги. Це дозволить забезпечити швидкий та безпечний транспорт для пацієнтів, які потребують невідкладної медичної допомоги.

Незважаючи на складнощі, гуманітарна допомога продовжує поступати до Херсонщини. Це свідчить про велику підтримку та солідарність людей у важкий час. Робота над наданням допомоги триває, адже важливо забезпечити мешканців Херсонщини необхідними ресурсами та підтримкою у відновленні нормального життя на звільненій території від російських загарбників.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН