Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Директор Школи гуманітарної праці Кияновський відзвітував про роботу у навчальному році

13 червня на загальних зборах комунального закладу “Навчально-виховний комплeкс “Школа гуманітарної праці” Херсонської обласної ради директор школи Кияновський Артем Олександрович звітував про роботу закладу у 2022/23 навчальному році, – повідомляють на сторінці закладу освіти.

З 1 вересня школа почала дистанційний освітній процес за нормативними документами і навчальними програмами Міністерства освіти і науки України. Розпочати навчальний рік вдалося завдяки підтримці Херсонської обласної адміністрації і управління освіти і науки Херсонської області. Освітній процес включав не тiльки навчання, а й гурткову роботу, цикли пізнавальних лекцій, підготовчі курси, виховні заходи, сімейні вечори, творчі конкурси тощо.

Протягом навчального року учні ШГП брали участь та посідали призові місця у Всеукраїнських та Міжнародних інтелектуальних i творчих конкурсах, спортивних змаганнях.

У 2022-2023 навчальному році в НВК «ШГП» ХОР була продовжена інклюзивна освіта.

Будівлі школи зазнали певних пошкоджень внаслідок ворожих обстрілів, але наразі все відремонтовано і працює в штатному режимі. В корпусах ШГП створені Пункти незламності, куди щодня херсонці звертаються за допомогою.

Загалом, усі завдання, поставлені перед колективом освітнього закладу, виконано.

На досягнутому педколектив ШГП не зупиняється, тому складаємо плани на наступний навчальний рік.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН