Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Києві в онлайн-форматі пройшов фінальний етап конкурсу «Майбутнє України»

23-25 листопада 2021 року у м. Києві в онлайн-форматі проходив фінальний етап Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу молодіжних іноваційних проєктів «Майбутнє України», організованим Малою академією наук України, який традиційно зібрав найкращих молодих винахідників.

Загалом у фінальному етапі виставки змагалися 138 учасників. Онлайн трансляція нагородження відбувалася на базі першого в Україні державного бізнес-інкубатора повного циклу «Ukrainian Future», заснованим Національним центром «Мала академія наук України».

Ідея такого центру задумувалася для того, щоб запропоновані учасниками виставки проєкти мали шанс на подальше втілення у життя не тільки в Україні, але й у світі.
Представники Херсонського фізико-технічного ліцею вибороли 3 нагороди:

Деденок Артем – диплом І ступеня у номінації «Технічна творчість та винахідництво» (керівник Мєшков О.Ю.)

Котенко Ігор – диплом І ступеня у номінації «Електроніка та приладобудування» (керівник Мєшков О.Ю.)

Зіборов Нікіта – диплом ІІ ступеня у номінації «Екологія та ресурсозбереження» (наукові керівники Мудрак Т.О. і Яковлєва К.І.).

Крлектив ліцею вітає переможців та їх керівників і бажає подальших успіхів у реалізації дослідницьких проєктів! Редакція інформаційного видання «Український Південь» також приєднується до привітань.

Херсонський фізико-технічний ліцей

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН