Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Олександр Прокудін прокоментував затримання співробітника ОВА за підозрою у колабораціонізмі

Служба безпеки України повідомляє про затримання колаборанта у Херсоні. Зазначається, що підозрюваний – посадовець ОВА. Коментар ОВА:

Інформуємо, що фігурант справи влаштувався на роботу до Херсонської ОВА 20 січня 2023 року і звільнився 22 травня цього року.

Повідомляємо, що на звільнених територіях питання перевірки всіх державних установ для встановлення посадовців, які працювали і допомагали окупантам “наводити” російські порядки, є першочерговим і надзвичайно важливим.

Наголошуємо, що лише працівники правоохоронних органів уповноважені здійснювати таку перевірку і мають для цього всі необхідні засоби.

Позиція начальника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна є принциповою і незмінною – особи, які причетні до державної зради та колабораційної діяльності, мають нести відповідальність перед законом і їм немає місця в органах влади. Про це він наголосив ще 9 лютого цього року на першій нараді, коли дав доручення посилити взаємодію ОВА з правоохоронними органами щодо оперативного виявлення посібників окупантів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН